Kristiansand

Hæ? Skjer? Blogger jeg? Ja, jo, jeg gjør vel det. Bestemte meg spontant for å poste et innlegg her. Jeg er ofte innom bloggen min selv og blar nedover, ønsker at det hadde hvert flere innlegg, flere tekster, flere minner. Så here goes nothing. 

På søndag pakket jeg, Stine, Thea-Celine og Julie alle bagene våre og satte turen for Kristiansand og til Ogge. Vi skulle til min og Thea-Celines kjære tante. Ingen av oss var supergira på 4 timer buss akkurat, men når vi kom fram var det så verdt det! Søndagen besto ikke av så mye, utenom mat, mat, prating og mer mat. Vi la oss i rett tid klar for en dag full av eventyr på mandag, og det ble det.

Mandagen startet klokka ti av at kusina og fetteren min hoppa opp og ned i senga som jeg og Stine delte. Etter frokost var kajakk- og kanopadling på programmet og en veldig skeptisk meg satte seg ned i kajakken, veldig klar for å gå opp igjen. Riktignok etter et par padle-tak var jeg i siget. Med allesammen ombord i enten en kano eller kajakk satte vi ut på tur både hit og dit. Det som gjør Ogge til et perfekt padle-sted er at det er så mange "øyer" der. Man kan liksom padle rundt de og innover de og ja, alt. 

Etter en god stund var jeg og Stine helt gåene i armene Vi spiste lunsj også var det ut på tur igjen. Vi la i vei mot en topp, men etter mer eller mindre 2 timer innså vi at vi hadde gått feil og gikk tilbake igjen. Da ble det avslapping for min del og jeg skrev en del, mens jeg bare satt og nøt stillheten. Vi spiste og slappet av helt til kvelden. Månen var jo på sitt fulleste mandag og tirsdag, og på sitt nærmeste, så kajakk/kanotur i måneskinn måtte skje. 
(shitty iphone kvalitet men jeg lover, det var fint)

Jeg og Stine hadde the time of our lives rett og slett. Vi så på stjernene og var helt i ekstase over hvor vakker himmelen var! Midt på vannet var det 3G så vi lastet ned StarChart som er en app som lar deg peke kameraet ditt opp mot himmelen og den viser deg hvilke stjernebilder som er over deg, og hva de heter: AMAZING RIGHT? Så joda, vi ble sittende der en stund og peke rundt en stund. Var også litt gøy fordi det var noen som blinka på oss med lommelykt fra en hytte i nærheten og vi plystra hunger games til de, og de prøvde sitt beste på å svare - hahah jaja vet ikke hvem de var men gøy var det.

 

Juletider


Cardigan: Cubus // Crop Top: Topshop // Skjørt: H&M // Sko: H&M

Hallo! Tviler egentlig sterkt på at noen fortsatt sjekker bloggen min (men hvis du gjør det: hei hallo der). Men idag kom jeg hjem tidlig siden det er ferie og jeg bestemte meg for å ta noen bilder og det viser seg at de funker som outfit bilder, så da kan jeg vel poste noen! 

 

Macbook Air?

Hei alle! Jeg har ikke kommet så langt med bloggen at jeg har fått sagt noe som helst om den nye skolen min. Jeg har startet på Åssiden på MEdier og Kommunikasjon og jeg er superfornøyd. Har også vært ekstremt heldig og fått den beste klassen jeg kunne tenkt meg!! Er rett og slett perfekt. Men, de første ukene er vel ofte en liten dans på roser i forhold til resten av året, med tanke på at vi skal bli kjent med hverandre og slikt. Uansett, jeg nyter det. I dag fikk vi Macbook'ene våre og vi fikk Air. Elsker den allerede! 

Satt vel en god time for å lage bakgrunnen, men fikk den som jeg ville til slutt!

Marius-mønster

 


Marius-genseren

 

Hallo! Jeg har ikke blogget om hverdagen min enda en gang, haha. De siste dagene har bare vært stress og det er ikke særlig interessant å lese om. Mandag hadde jeg danseoppvisning med gruppa mi! Det var kjempe gøy. Hele dagen gikk til det så ja. Igår rakk jeg ikke ta bilder før det ble mørkt. Det er så trist at alt blit mørkt så tidlig.. blir trøtt alt for fort. Idag fikk jeg dratt med meg mamma ut for å ta noen bilder før jeg sprang til Sara. Siden jeg kom hjem har jeg bare øvd til prøve!! Meen det er altså min bestemor som har strikket Marius-genser og pannebånd til hele familien. Det er virkelig det deiligste å gå i når det er kaldt ute

Hva syntes dere?

Oslo

Hei! 

På søndag var jo jeg og Madeleine i Oslo og shoppet litt. Det var veldig koselig, jeg elsker shopping haha. Vi tok toget kolkka ti (!!!) og var der litt over elleve. Vi startet dagen på Starbucks, siden Madeleine ikke hadde spist frokost. Så gikk vi bare rundt på Karl Johan og shoppet litt. Vi gikk også innom en juice-sjappe som het "Joe & the Juice" og bestilte juice. Jeg liker egentlig ikke juice noe særlig og den var litt dyr, men wow dent var verdt det. Det var jordebær, eple og kiwi i den. Er dere i Oslo må dere innom Joe & the Juice

(bildene er tatt fra Madeleine)

 

Er dere mye i Oslo?

Starting all over

Hei allesammen! Nå har jeg tenkt å prøve meg litt her igjen, forrige gang var vel i september? Vel vel, i det siste har jeg fått ny inspirasjon og jeg har savnet det å blogge. Men å blogge er en livsstil og det ble for mye for meg. Jeg har vært nedenfor og sliten helt siden vinteren (februar/mars?), og jeg ble også ganske syk da også. Nå føler jeg meg mye bedre, både psykisk og fysisk, og da kommer blogg-lysten egentlig veldig fort. I tillegg har min kjære venninne Madeleine begynt å blogge igjen (sjekk bloggen hennes her) og da kommer lysten enda fortere.
(random bilde av meg og Madeleine)

For ca. tre uker siden var jeg i London og jeg fikk masse inspirasjon og selvfølgelig tenkte jeg på bloggen. Jeg tenkte at det hadde vært så gøy å tatt bilder av alr der og vist på bloggen, men jeg tok dessverre ikke så mange bilder.. Jeg hadde bare med mobilen (yep, stupid me) så de ble ikke sånn kjempe bra, men jeg kommer nok til å vise noen av dem :-) Idag var jeg og Madeleine i Oslo, og selvfølgelig ble det litt shopping. Jeg har ikke hvert så glad siden London, shopping kurerer alt av dårlig humør og negative tanker

Er dere glad i å shoppe?

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Desember 2014 » September 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits