hits

06.12.2017

Det er noe rart ved dette... å skrive.

Hei, antar jeg. Dette føles nytt og rart (å blogge), samtidig som jeg føler nostalgi i fingertuppene mine, det er noe fint ved det og noe merkelig. Jeg har sittet å lest blogger alt for lenge nå, cirka en time regner jeg med, og nå endte jeg opp her. Noe som egentlig passer utmerket dårlig siden jeg trenger å lese gjennom et par (mange) hundre sider til eksamen på fredag, men hvem tenker på den nå (ikke jeg). 

Fra tid til annen logger jeg meg inn, skriver eller bare kikker litt på bloggen. Jeg er ikke fornøyd med hvordan den ser ut, og jeg er ikke alltid like fornøyd med det jeg skriver. Arkivet mitt er overflødig av innlegg som aldri så dagens lys, kanskje det er på tide? Men samtidig kanskje de bare skal forbli i arkivet... vi får se. 

 

Det føles rart å skrive igjen, spesielt på en blogg og ikke for bare for meg selv.

I tillegg, så er det litt overfladisk å blogge, synes jeg. De som blogger hver dag er sikkert fine og gode mennesker, men hele poenget med å ha en blogg er jo å si "hei hei se på meg". Hvilke mennesker som står bak de ordene varierer jo alltid. De kan være ydmyke eller ei. Ganske underlig egentlig, men i vårt prestisje opptatte samfunn hvor alt er press, så er det kanskje ikke så rart allikevel. Og da blir det heller ikke så rart at vi alltid higer etter liv som er urealistiske. 

Jeg så på "A Christmas Prince" på Netflix her om dagen. En søt julefilm som gir deg alle de riktige følelsene. Romantikk, kongefamilie, skandale, jente fra suburbs i Amerika, nyttårskysset, osv. Det har alle de riktige bitene, og når man setter de sammen får man en romantisk komedie som får alle verdens jenter til å dåne. Og standarene til å øke. Jeg tok meg selv i å tenke om bare noe sånt kunne skjedd meg... Men det er totalt urealistisk. Ingen får en prins ved å begi seg ut på et journalist oppdrag, snike seg inn i kongehuset og lyve til dem. Sånt skjer ikke. Det er urealistisk

Personlig blir jeg ganske provosert av at TV produksjoner lager slike ting som får oss til å lengte etter et uoppnåelig liv, når vi har det ganske bra. Om du har råd til å se en film på netflix, TV eller kino - da er du heldig i utgangspunktet! Men det er jo lov å drømme... 

Vet ikke hvor jeg skulle med dette innlegget, og er heller ikke helt sikker på hvor vi endte opp, men det jeg vet er at nå må jeg lese til eksamen før jeg skal til Oslo for natten - Harm og Hegseth her kommer jeeggg!!

Kristiansand

Hæ? Skjer? Blogger jeg? Ja, jo, jeg gjør vel det. Bestemte meg spontant for å poste et innlegg her. Jeg er ofte innom bloggen min selv og blar nedover, ønsker at det hadde hvert flere innlegg, flere tekster, flere minner. Så here goes nothing. 

På søndag pakket jeg, Stine, Thea-Celine og Julie alle bagene våre og satte turen for Kristiansand og til Ogge. Vi skulle til min og Thea-Celines kjære tante. Ingen av oss var supergira på 4 timer buss akkurat, men når vi kom fram var det så verdt det! Søndagen besto ikke av så mye, utenom mat, mat, prating og mer mat. Vi la oss i rett tid klar for en dag full av eventyr på mandag, og det ble det.

Mandagen startet klokka ti av at kusina og fetteren min hoppa opp og ned i senga som jeg og Stine delte. Etter frokost var kajakk- og kanopadling på programmet og en veldig skeptisk meg satte seg ned i kajakken, veldig klar for å gå opp igjen. Riktignok etter et par padle-tak var jeg i siget. Med allesammen ombord i enten en kano eller kajakk satte vi ut på tur både hit og dit. Det som gjør Ogge til et perfekt padle-sted er at det er så mange "øyer" der. Man kan liksom padle rundt de og innover de og ja, alt. 

Etter en god stund var jeg og Stine helt gåene i armene Vi spiste lunsj også var det ut på tur igjen. Vi la i vei mot en topp, men etter mer eller mindre 2 timer innså vi at vi hadde gått feil og gikk tilbake igjen. Da ble det avslapping for min del og jeg skrev en del, mens jeg bare satt og nøt stillheten. Vi spiste og slappet av helt til kvelden. Månen var jo på sitt fulleste mandag og tirsdag, og på sitt nærmeste, så kajakk/kanotur i måneskinn måtte skje. 
(shitty iphone kvalitet men jeg lover, det var fint)

Jeg og Stine hadde the time of our lives rett og slett. Vi så på stjernene og var helt i ekstase over hvor vakker himmelen var! Midt på vannet var det 3G så vi lastet ned StarChart som er en app som lar deg peke kameraet ditt opp mot himmelen og den viser deg hvilke stjernebilder som er over deg, og hva de heter: AMAZING RIGHT? Så joda, vi ble sittende der en stund og peke rundt en stund. Var også litt gøy fordi det var noen som blinka på oss med lommelykt fra en hytte i nærheten og vi plystra hunger games til de, og de prøvde sitt beste på å svare - hahah jaja vet ikke hvem de var men gøy var det.

 

Les mer i arkivet » Desember 2017 » Oktober 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt