Dette er meg

Hallo alle søte!

Jeg heter Tina Maria og er 15 år. Jeg elsker dans og fotagrafere og bilder generelt. Jeg har gått 3 sesonger på et danse-parti som heter Hip-Hop showdans i Hokksund. Vi er en gruppe jenter (husker ikke hvor mage vi er) som har det kjempe gøy sammen. Vi har opptreden hvert havlår, altså før sommerferien og før juleferien. Noe annet jeg liker er å være med venner, som sagt de betyr alt for meg. Tidligere har jeg hatt fire andre blogger: pinklove med Madeleine, en eller annen Justin Bieber blogg med Rita, dancelikeafreak med Alice og lillefroken98 med meg selv. 

Ja, hvis dere lurer liker jeg både One Direction og Justin Bieber. Er belieber, men er vel bare stooor fan av One Direction? Vet ikke helt om jeg kan kalle meg directioner. Jeg var hvertfall på Justin Bieber konsert 18.april og One Direction konsert 7.mai og jeg kan med hånden på hjertet si at det var to av de beste dagene jeg har hatt i hele mitt liv. Har ikke ord ♥Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Desember 2014 » September 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits