hits

Kristiansand

Hæ? Skjer? Blogger jeg? Ja, jo, jeg gjør vel det. Bestemte meg spontant for å poste et innlegg her. Jeg er ofte innom bloggen min selv og blar nedover, ønsker at det hadde hvert flere innlegg, flere tekster, flere minner. Så here goes nothing. 

På søndag pakket jeg, Stine, Thea-Celine og Julie alle bagene våre og satte turen for Kristiansand og til Ogge. Vi skulle til min og Thea-Celines kjære tante. Ingen av oss var supergira på 4 timer buss akkurat, men når vi kom fram var det så verdt det! Søndagen besto ikke av så mye, utenom mat, mat, prating og mer mat. Vi la oss i rett tid klar for en dag full av eventyr på mandag, og det ble det.

Mandagen startet klokka ti av at kusina og fetteren min hoppa opp og ned i senga som jeg og Stine delte. Etter frokost var kajakk- og kanopadling på programmet og en veldig skeptisk meg satte seg ned i kajakken, veldig klar for å gå opp igjen. Riktignok etter et par padle-tak var jeg i siget. Med allesammen ombord i enten en kano eller kajakk satte vi ut på tur både hit og dit. Det som gjør Ogge til et perfekt padle-sted er at det er så mange "øyer" der. Man kan liksom padle rundt de og innover de og ja, alt. 

Etter en god stund var jeg og Stine helt gåene i armene Vi spiste lunsj også var det ut på tur igjen. Vi la i vei mot en topp, men etter mer eller mindre 2 timer innså vi at vi hadde gått feil og gikk tilbake igjen. Da ble det avslapping for min del og jeg skrev en del, mens jeg bare satt og nøt stillheten. Vi spiste og slappet av helt til kvelden. Månen var jo på sitt fulleste mandag og tirsdag, og på sitt nærmeste, så kajakk/kanotur i måneskinn måtte skje. 
(shitty iphone kvalitet men jeg lover, det var fint)

Jeg og Stine hadde the time of our lives rett og slett. Vi så på stjernene og var helt i ekstase over hvor vakker himmelen var! Midt på vannet var det 3G så vi lastet ned StarChart som er en app som lar deg peke kameraet ditt opp mot himmelen og den viser deg hvilke stjernebilder som er over deg, og hva de heter: AMAZING RIGHT? Så joda, vi ble sittende der en stund og peke rundt en stund. Var også litt gøy fordi det var noen som blinka på oss med lommelykt fra en hytte i nærheten og vi plystra hunger games til de, og de prøvde sitt beste på å svare - hahah jaja vet ikke hvem de var men gøy var det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt