Starting all over


Hei allesammen! Nå har jeg tenkt å prøve meg litt her igjen, forrige gang var vel i september? Vel vel, i det siste har jeg fått ny inspirasjon og jeg har savnet det å blogge. Men å blogge er en livsstil og det ble for mye for meg. Jeg har vært nedenfor og sliten helt siden vinteren (februar/mars?), og jeg ble også ganske syk da også. Nå føler jeg meg mye bedre, både psykisk og fysisk, og da kommer blogg-lysten egentlig veldig fort. I tillegg har min kjære venninne Madeleine begynt å blogge igjen (sjekk bloggen hennes her) og da kommer lysten enda fortere.
(random bilde av meg og Madeleine)

For ca. tre uker siden var jeg i London og jeg fikk masse inspirasjon og selvfølgelig tenkte jeg på bloggen. Jeg tenkte at det hadde vært så gøy å tatt bilder av alr der og vist på bloggen, men jeg tok dessverre ikke så mange bilder.. Jeg hadde bare med mobilen (yep, stupid me) så de ble ikke sånn kjempe bra, men jeg kommer nok til å vise noen av dem :-) Idag var jeg og Madeleine i Oslo, og selvfølgelig ble det litt shopping. Jeg har ikke hvert så glad siden London, shopping kurerer alt av dårlig humør og negative tanker

Er dere glad i å shoppe?

5 kommentarer

Kamilla

08.12.2013 kl.22:25

Heiheii! Gratulerer med blogg, den er kjempefin! <3

Kan du videoblogge om det du kjøpte i London? :D <3

Tina Maria

08.12.2013 kl.22:32

Kamilla: takk <3 vi får se, kjøpte en del julegaver som ikke er så lurt å vise heheh :)

Sara

09.12.2013 kl.11:15

shopping er gøy :D gleder meg til å se deg igjen, nesten en måned siden sist! håperdet går bedre med deg nå snuppa <3

Madeleine Høgmoen

09.12.2013 kl.20:59

Glad du er tilbake søta mi<3

Tina Maria

09.12.2013 kl.23:37

Madeleine Høgmoen: <3

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡